התהליך שחייבים לעשות עוד לפני שיחת המכירה | 3 דקות על שיווק ועסקים

הצעת הגשה: להגיש רותח.

יש לא מעט טכניקות ומיומנויות מכירה שיכולות לעזור לנו
לסגור לקוח בזמן השיחה,
אך שיחת מכירה טובה שבאמת עובדת,
תלויה לא מעט בתהליך שקורה כמה שלבים קודם לכן.


והתהליך הזה הוא -חימום לקוח (רצוי עד לנקודת רתיחה).
בדיוק כמו פסטה שמתבשלת עד שהיא ראויה למאכל
כך גם עובד תהליך חימום הלקוח, עד למכירה.

צריך לתבל, להוסיף טעמים ולדעת בדיוק את נקודת הזמן שבה היא מוכנה.

אז איך עושים את זה? מה צריך להיות לעשות לאורך כל התהליך
עד להבשלה מלאה?

השבוע בפינת 3 דקות על שיווק ועסקים נדבר בדיוק על זה.

קטע קצר מתוך פודקאסט שהוקלט עם נמרוד הבדלה.

רוצים שנעבוד ביחד? דברו איתנו...

האם לעבור לחברה בע"מ?

לרוב כשהמחזורים העסקיים מתחילים לגדול, אחת השאלות ששואלים את עצמם בעלי העסקים היא האם לעבור לחברה בע"מ. כשבוחנים את השאלה הזאת לעומק, יש שאלות שהן

לקריאה »